angol zászló német zászló

Kreatív Stúdió Ajándékbolt
A Fény Felé Alapítvány Kincsesláda Kreatív Stúdió néven ajándékboltot hozott létre Debrecen belvárosában, a Csók utca 3. szám alatt.

 

Kreatív Stúdió - ajándékbolt, aminek küldetése van:

 

Ez a bolt azzal a céllal jött létre, hogy a Fény Felé Alapítvány szociális foglalkoztatóiban és akkreditált műhelyeiben előállított termékeket értékesítsük, a bolt üzemeltetésével is fogyatékkal élő és megváltozott munkaképességű munkatársak vannak megbízva. Tartós betegséggel élő kollégáink tehát részt vállalnak a termékek tervezésében, elkészítésében és árusításában is, s ezáltal társadalmi integrációjukat, elfogadásukat nagy mértékben segítjük.

A bolt minden bevételével a Fény Felé Alapítvány által működtetett lakóotthon és napközi működését, az ott résztvevők életét támogatja, így méltán érdemeltük ki a „Segítő vásárlás” védjegy használatát! A bolt fenntartási és egyéb ügyeiben a Fény Felé Alapítvány kuratóriuma és annak mindenkori elnöke hoz döntéseket. Minden tevékenységünk elsődleges szempontja a fogyatékkal élő ellátottjaink zavartalan életének biztosítása, legfőképp ezt tartjuk szem előtt döntési helyzetekben.

 

Hogyan vásárolhat kézműves portékáinkból?  

 

Személyesen lehet vásárolni az Alapítvány Kreatív Stúdiójában, az itt megtalálható, széles  palettájú kézműves árukészletből, amelyben számtalan teljesen egyedi darab kapható. Itt azonban nincs lehetőség bankkártyával fizetni.

Banki előreutalással az alapítvány web-áruházában (kincsesladastudio.hu) lehet vásárolni,  ahol a választék hetente bővül, és állandó akciókkal is várjuk az érdeklődőket!

Ezen kívül külső árusítási helyszíneken is megjelenünk Debrecenben és az ország számos más pontján, vásárokon, kiállításokon, fesztiválokon, egyéb rendezvényeken.

A boltban és internetes felületeinken történik a vásárlók igényeinek felmérése, hisz egyedi kívánságokat is meg tudnak valósítani kézműveseink. Ezzel is megköszönjük azoknak, akiknek fontos, hogy segítsék a fogyatékkal élők helyzetét.

A boltban más civil szervezetek vagy szociális foglalkoztatók által készített, „Segítő vásárlás” logóval ellátott, kiváló minőségű kézműves termékeket is lehet kapni, ezek azonban csak személyesen tekinthetők meg, a web-áruházunkban nem jelennek meg.

 

Nem csupán egy bolt - ez egy központi hely számunkra

 

Debrecen belvárosában működő Kreatív Stúdiónkat információs bázisként működtetjük, itt adunk tájékoztatást alapítványunk szolgáltatásairól, programjairól, adományozókat fogadunk, kapcsolatokat építünk és tartunk fent.

A Fény Felé Alapítvány nem csak előállított terméket, hanem szolgáltatásokat is értékesít: stúdiónkban cégének, szervezetének lehetősége van a megrendelések megbeszélésére.

 

Kérjük, kövesse nyomon a Kreatív Stúdióban zajló életet Facebook oldalunkon és látogasson el személyesen minél több alkalommal üzletünkbe is!

  


 


 


 

Adományozzon online Kincsesláda Kreatív Stúdió adó 1%
EFOP-1.3.5-16-2016-00632 "Fény Felé Alapítvány közösségépítő" programja
támogatóink