angol zászló német zászló

Kreatív Stúdió Ajándékbolt
A Fény Felé Alapítvány 2014-ben Kincsesláda Kreatív Stúdió néven ajándékboltot hozott létre a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal, az ÉTA Országos Szövetség támogatásával Debrecen belvárosában, a Csók utca 3. szám alatt. 

 

Kreatív Stúdió - ajándékbolt, aminek küldetése van:

 

Ez a csomópont azzal a céllal jött létre, hogy értékesíti a Fény Felé Alapítvány fejlesztő foglalkoztatóiban és az akkreditált műhelyeiben (Fény Felé Kincsesláda műhelyek) gyártott termékeket.  A bolt üzemeltetését fogyatékkal élő és megváltozott munkaképességű munkatársak valosítják meg. A tartós betegséggel élő kollégáink tehát részt vesznek a termék tervezésében, készítésében és árusításában, s ezáltal a társadalmi integrációjukat, elfogadásukat nagy mértékben segítjük.

A bolt minden bevételével a Fény Felé Alapítvány által működtetett lakóotthon és napközi működési költségeit egészíti ki, az ott résztvevők életét támogatja, ezért méltán érdemeltük ki a "Segítő vásárlás" védjegy használatát! Minden tevékenységünk elsődleges szempontjai a fogyatékkal élő ellátottjai zavartalan életének biztosítása, legfőképp ezt tartjuk szem előtt döntési helyzeteket.

 

Hogyan vásárolhat kézműves portékáinkból?  

 

Személyesen lehet vásárolni az Alapítvány Kreatív Stúdiójában, az itt található, széles palettájú kézműves készletből, melyben számtalan teljesen egyedi darab kapható. Itt azonban nincs lehetőség bankkártyával fizetni.

Banki előreutalással az alapítvány web-áruházában (http://kincsesladastudio.hu) lehet vásárolni, ahol a választék hetente bővül, és állandó akciókkal várjuk az érdeklődőket!

Ezen kívül külső vásárlási helyszíneken is megjelenik Debrecenben és az ország számos más pontján, vásáron, kiállításokon, fesztiválokon, egyéb rendezvényeken.

A boltban és internetes felületeinken történik a vásárlók igényeinek felmérése, hiszen egyedi kívánságokat tud megvalósítani kézműveseink. Ezzel megköszönjük azoknak, akik fontosak ahhoz, hogy segítsék a fogyatékkal élők helyzetét.

A boltban más civil szervezetek vagy szociális foglalkoztatók által készített, "Segítő vásárlás" logóval ellátott kiváló minőségű kézműves termékek kaphatók, amelyek azonban csak személyesen megtekinthetőek, a web-áruházunkban nem jelennek meg.

 

Nem csak egy csavar - ez egy központi hely számunkra

 

Debrecen belvárosában működő Kreatív Stúdiónkat információs bázisként működik, itt adunk tájékoztatást alapítványunk szolgáltatásairól, programjairól, adományozói fogadunk, kapcsolatokat építünk és tartunk fenn.

A Fény Felé Alapítvány nemcsak kész termékeket, hanem szolgáltatásokat is értékesít: stúdiónkban cégének, szervezetének lehetősége van megrendelés megbeszélésére.

Kérjük, kövesse nyomon Kreatív Stúdióban zajló életet a Facebook oldalunkon (http://facebook.com/fenyfelealapitvany) és látogasson el személyesen többször is a boltunkba!

  


 


 


 

Adományozzon online Kincsesláda Kreatív Stúdió adó 1%
EFOP-1.3.5-16-2016-00632 "Fény Felé Alapítvány közösségépítő" programja
támogatóink