angol zászló német zászló

A Fény Felé Alapítvány EFOP-1.3.5-16 - Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektje 2017. május 02 - 2020.05.02 tart. A 3 éves program 5130 fő számára 114 rendezvény szervezését tartalmazza.

EFOP Közösségépítő program táblája

Erről fog szólni az alapítvány minden megmozdulása mert ez nem csak egy csodálatos lehetőség, hogy az alapítványunk ellátottjai egyre több területen a társadalom felé nyithassanak és résztvegyenek kultúrális vagy társadalmi rendezvényeken, hanem egy fntastikus lehetősség arra is hogy mi magunk is rendezvényeket szervezzünk ahol hozzánk érkeznek azok az emberek, akik nyitottak a társadalmi integrációra. 
Amit szeretnénk elérni: fogyatékkal élő ellátottjaink bevonásával sőt aktatív közreműködésével egyre közelebb hozzuk az egészéges emberek világát és a fogyatékosok kirekesztését a társadalomból megszüntessük!


Szükséges a Társadalmi szerepvállalás erősítése a fogyatékos felnőttek részéről?

Remélhetőlleg az ide minden programunkat bemutató cikksorozat ékes példája lesz ennek, hiszen a mai kor jogos elvárása hogy minden társadalmi réteg és csoport kivegye a részét a munkából és csak a kölcsönösség elvén lehet fenntartani a fejlődést minden csoport irányába.
Adományozzon online Kincsesláda Kreatív Stúdió adó 1%
EFOP-1.3.5-16-2016-00632 "Fény Felé Alapítvány közösségépítő" programja
támogatóink